Huden har blitt silkemyk

Huden har blitt silkemyk med dette serumet. Nå har jeg brukt HOHDE HyaluronSerum noen uker, og dette er et helt supert produkt som gir massevis av nødvendig fukt til huden min.

-Huden min føltes jevn og fin, og myk som silke ganske fort etter at jeg startet med dette serumet. At den er vannbasert gjør at den ikke føles fetende ut på huden.

Sluttet med dyre behandlinger

-Etter bare noen få uker føles huden min min bedre enn noen gang. Faktisk så bra at jeg har sluttet gå til dyre ansiktsbehandlinger. De fine rynkene har jevnet seg pent ut, og huden i ansiktet har fått en helt annen glød!

-Jeg har hatt problemhud i alle år. Det gikk dessverre utover selvtilliten min. Nå trenger jeg heller ikke bruke masse sminke hver dag, siden huden har blitt så frisk og sunn.

«Se pappa, mamma gløder og ser så glad og fornøyd ut»

-Selv ungene mine har lagt merke til forandringen. Her om dagen sa de til mannen min «Se, pappa – mamma ser så blid og fornøyd ut, hun stråler og gløder – det må være på grunn av dette serumet hun har begynt bruke», smiler Johanna.

-Mannen min bruker også dette serumet nå, siden det gir så bra fukt og effekt på huden.

-Huden har blitt silkemyk, og jeg bruker bare noen få dråper på en ren ansiktshud hver morgen og kveld.

-Det er lett å dosere med disse tubene også, og ikke en dråpe går til spille. Etterpå tar jeg på en god ansiktskrem.

-Det er rett og slett et vidunderlig produkt som er lett å bruke. Jeg anbefaler denne til alle, uansett hvordan huden måtte være!


Prøv HOHDE HyaluronSerum i 3 måneder

Nå til 70 % rabatt

Kun kr. 174,50 – gratis frakt

Huden har blitt silkemyk


HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.


Ansiktsserumet som har tatt Norge med storm – HOHDE Blogg