Nytt serum som strammer opp og beskytter huden

Nytt serum som strammer opp, fukter og beskytter huden lanseres nå av HOHDE. Den er spesielt for deg som har en utfordrende og problematisk hud som trenger skånsomme produkter.  

Serumet inneholder blant annet peptider, naturens egen hudbeskyttende ingrediens som støtter hudens naturlige fornyelsesproses.

HOHDE Natural Serum inneholder også plantebasert hyaluronsyre som effektivt hydrerer og tilfører mye fukt, samtidig som den beroliger sensitiv hud.

Vi anbefaler å bruke HOHDE Natural Serum både morgen og kveld. Om du har veldig sensitiv hud, kan du lage en fuktighetsgivende blanding ved å blande HOHDE Natural Serum med en dråpe Hohde Ansiktsolje.

Produktet har en langtidsvirkende effekt, kun noen få dråper i håndflaten som du så påfører / klapper forsiktig på ansiktet er tilstrekkelig.

Nytt serum som strammer opp, nå med peptider

Vår nye HOHDE Natural Serum inneholder naturlige peptider som fungerer som hudens naturlige byggesteiner og som støtter hudens fornyelsesprosesser.  

Disse peptidene er en essensiell del av HOHDE Natural Serum, siden de styrker huden slik at den tåler forskjellige værforhold og luftforurensninger. I tillegg beroliger disse peptidene irritert hud og reduserer rødmussethet.

Peptidene frisker opp huden, gir bedre glans, samt hjelper hudens naturlige selvfornyelsesprosess.

Effektiv og skånsom fuktighet dag og natt

Dette er et serum som fukter og beskytter selv den mest følsomme hud.  Dette serumet abosorberes godt i huden og er et herlig tilskudd til dine daglige hudpleierutiner.  Den både fukter, strammer og glatter huden.

Du trenger kun påføre noen få dråper HOHDE Natural Serum på renset og ren hud i ansikt og eventuelt hals om ønskelig. Påfør deretter ansiktskrem over.

Skinnende frisk hud med naturens ingredienser

HOHDE sin hudpleie-serie henter sin inspirasjon og fra den nordiske naturen.  Vårt Serum består av nøye utvalgte og spesielle ingredienser fra Norden.

HOHDE Natural Serum inneholder hyaluronsyre, peptider og naturlige vitaminer som beskytter huden og bidrar til en mer elastisk og glatt hud.

Våre produkter er ikke testet på dyr og inneholder ikke ingredienser utvunnet fra dyr.

HOHDE produktene er dermatologisk testet.


Prøv HOHDE Natural Serum til halv pris nå

Kun kr. 174,50 for 3 måneder

Nytt serum som strammer opp

Se også:

Fakta om HOHDE hudpleie – HOHDE Blogg – HOHDE