Dette serumet hjalp min tørre hud

-Dette serumet hjalp min tørre hud, forteller Jane.  Tross sin unge alder og sunne livsstil, har Jane slitt med tørr og kløende hud hele sitt liv.

Jeg ble anbefalt å prøve Hohde Hyaluronsyreserum.  Jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk og nervøs i starten.  Hele mitt liv har jeg slitt med kløe, tørr, sår og lett eksem. Det har vært få produkter jeg har tålt, og som lindrer min kløe ved lett eksem.

-Heldigvis, og til min store overraskelse – dette serumet hjalp min tørre hud og lindrer min kløe ved lett eksem!

Fri for kunstig lukt og farge

-Det fine er at den ikke inneholder noe kunstige fargetilsetninger, lukt eller parfyme.  Det er viktig for meg.  At den er naturlig er et stort bonus for oss som sliter med kløe og lett eksem, forteller Janee

Ikke trenger du bruke mye, heller.  Kun 2-3 dråper på fuktig ansikt morgen og kveld, så dette serumet er drøyt i bruk og verdt hver krone for meg, smiler Jane.

-Jeg er veldig fornøyd med dette herlige serumet. Bare elsker den, og jeg kan trygt anbefale den til alle som sliter med lett eksem.  Den lindrer virkelig ved kløe og den tilfører mye fukt.  Etter at jeg har hatt på noen få dråper som jeg klapper inn i ansiktet, bruker jeg ansiktskrem over etterpå. 

-Nå vil jeg starte med ansiktskremen fra Hohde også, smiler en fornøyd og glad Jane.

Hohde Hyaluronsyre-serum

Hohde Hyaluronsyre-serum er i en base med aktive plantestoffer. Disse plantestoffene forsterker hyaluronsyrens gode egenskaper. 

Med økologiske ekstrakter fra rose-olje, fiken, smalkjempe og Ylang ylang – er Hohde Hyaluronsyre perfekt oppstrammende og næringsgivende for kvinner i alle aldre. 

Den inneholder også ringblomst, som er kjent for å fremme hudvev og gir huden i ansiktet en sunn og fin glans som både ses og merkes.

Bruksanvisning: Bruk noen få dråper Hohde Hyaluronsyre Serum på en ren hud om morgenen før du tar på din ansiktskrem. Du vil fort både se og merke den gode effekten den har på din hud.


Prøv HOHDE Hyaluronsyre serum nå

Kun kr. 174,50 for 3 måneders forbruk


HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.


Les også:

HOHDE Hyaluronsyre Serum for en spenstig hud

Min tørre hud forsvant på 3 uker