Eliten av ansiktsoljer

Eliten av ansiktsoljer, det er hva vi kaller HOHDE Ansiktsolje.

HOHDE Ansiktsolje kan med god grunn kalles for eliten blant ansiktsoljer. Dette på grunn av de verdifulle økologiske planteoljene og andre virkestoffer som den inneholder.

Oppfriskende og naturlige råvarer

Jojoba-, aprikoskjerne- og mandeloljen gir huden din alle de umettede fettsyrene, antioksidantene, naturlige sporstoffene og vitaminene den trenger.

Hohde Ansiktsolje trekker seg raskt inn i huden og gjør den frisk og myk som fløyel uten å bli fet.

Oljeekstrakter fra finske økologiske roser tilfører hudcellene sunnhet og energi. Den eteriske oljen fra Ylang ylang reduserer stress og øker velværehormonenes virkning i huden.

Grapefruktoljen har en frisk duft som virker oppkvikkende og får fart på stoffskiftet ved hjelp av stoffer som virker positivt inn på humøret.

Slik bruker du Hohde Ansiktsolje

Ha et par dråper av ansiktsoljen på ren ansiktshud morgen og kveld eller når du trenger mer fuktighet eller å friske opp huden. Lås den på plass med Hohde Ansiktsvann.

Nyt deretter den deilige, myke og friske følelsen denne fantastiske ansiktsoljen gir deg!

Eliten av ansiktsoljer!


Prøv HOHDE Ansiktsolje i 3 mnd nå

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)


  • Dokumenterte ingredienser
  • Økologisk og vegansk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom
  • Passer alle hudtyper
  • For alle aldre

HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.


Hyaluronserumet som tar Norge med storm – HOHDE Blogg