Fakta om HOHDE hudpleie

Fakta om HOHDE produktene etterspørres av mange. Det å velge gode og trygge produkter for huden vår kan ofte være vanskelig. 

Vi ønsker å gjøre dette valget lettere med å velge produkter fra HOHDE – en hudpleieserie som er trygg og etisk i bruk, og produsert i Norden.

De viktigste spørsmål som mange lurer på, finner du i her.

Kun naturlige ingredienser

Først og fremst, så er alle våre ingredienser naturlige, og godkjent etter de strenge retningslinjene til Organic Cosmetics og CosmEthics i Europa.  

De aller fleste urte- og plantestoffene som brukes i HOHDE-produktene dyrkes på spesielt utvalgte gårder i Norden.  Kun noen få av våre naturlige ingredienser kommer utenfor Norden, slik som for eksempel aloe vera og olivenolje.

Fri for syntetiske kjemikalier

Alle HOHDE-produktene er fri for syntetiske kjemikalier og biprodukter fra petroleum, slik som for eksempel parafin.  Produktene er fri for syntetiske parfymer og kjemiske UV-filtre.  HOHDE-produktene er fri for kjente karsinogener.

Ikke testet på dyr

Ingen av ingrediensene vi bruker eller noen av produktene er testet på dyr

Kan brukes av alle

Bortsett fra HOHDE Relax-krem, kan alle produktene brukes av alle uansett alder, også gravide og ammende. Yngre personer kan ha litt mer sensitiv hud en voksne. 

HOHDE-serien passer alle hudtyper.

Det er viktig å huske at HOHDE-produktene inneholder plante- og urtestoffer, og at noen kan reagere på disse naturlige plantestoffene.

KAJO – hudpleie for menn

Etter stor etterspørsel har vi nå lansert KAJO – en egen hudpleie-serie for menn. KAJO-produktene er spesielt utviklet for å ivareta behovet til menns hud, men følger ellers de samme råd og standard for ingredienser som du finner i alle produktene i HOHDE-serien.

Vi håper at informasjonen du her finner på Fakta om HOHDE kan gjøre ditt valg enklere.

Du kan finner mer informasjon om KAJO for menn herLes om HOHDE Hyaluronsyre-serum som tar Norge med storm