Ta lettere kontroll på skjegget ditt

Ta lettere kontroll på skjegget og gjør det mer lettstelt med den naturlige Kajo Beard Oil.  Samtidig tilfører den fukt og behandler huden under skjegget og gir mindre kløe. 

Bruk den regelmessig og dikk skjegg vil føles bedre ut.  Selv de mest umulige hårene vil lett holdes i sjakk

Alle elsker et velstelt skjegg.  Noen ganger kan det dog være vanskelig gi den rette og nødvendige pleie. KAJO Beard Oil hjelper deg med å ta lettere kontroll på skjegget.

Med mykgjørende oljer

Med sitt innehold av forskjellige mykgjørende oljer, som jojoba- og mandelolje, motvirker og bekjemper den inngrodde hår.  Samtidig gjør den huden din mer elastisk, da den tilfører fukt og næring til huden i og rundt skjeggområdet. 

Mindre kløe

KAJO Beard Oil inneholder vitamin E, som hjelper til med å berolige kløende og flassende hud. 

Den dufter godt, med en mandig frisk sitrus og indisk leppeblomst.   Oljen er lett å påføre og absorberes raskt og hurtig.

Masser kun noen få dråper i skjegget etter hver dusj eller etter behov.

Roer og nærer

Våre hudpleieprodukter henter inspirasjon fra den nordiske natur. KAJO Beard Oil inneholder ingredienser tilpasset den nordiske mann. Inneholder naturlige oljer, som sammen gir næring til skjegget ditt, og huden under.

Alle våre produkter er fremstilles og produseres i Norden.  De er ikke testet på dyr, og inneholder heller ikke ingredienser fra dyr.  KAJO produktene er dermatologisk testet.

Et oljet skjegg både føles og ser bra ut!


Prøv KAJO Beard Oil til halv pris nå!

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)


  • Dokumenterte naturlige ingredienser
  • Økologisk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom – passer alle hudtyper

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve KAJO Beard Oil i 3 måneder til 50 % rabatt. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette.

Les også om KAJO Facial Cream med hyaluronsyre som gir glattere og penere hud