Bedre hud med hyaluronsyre til menn

Bedre hud med hyaluronsyre til menn er hva du fort kan oppnå med KAJO Ansiktskrem.

KAJO er en ny serie naturlig og økologisk hudpleie spesielt utviklet og tilpasset nordiske menn.

Livsstil, kosthold, vær og vind er alle faktorer som påvirker hudens utseende, og hvordan den eldes.   Hudens egne forsvarsmekanismer fungerer aller best når den er tilstrekkelig hydrert og når den daglig tas godt vare på.

Med riktig daglig pleie, får du en bedre og penere hud som holder seg frisk, spenstig og pen.

Med hyaluronsyre som binder fukt.

KAJO Ansiktskrem inneholder blant annet hyaluronsyre, et spesielt sukkermolekyl som effektivt binder fukt i huden, faktisk opptil hele 1000 ganger sin egen vekt. Dette gjør at fine linjer som ofte forårsakes av tretthet, blir redusert. 

Du opplever fort bedre hud med hyaluronsyre som vil gi din hud en naturlig og hurtig hjelp.

Si farvel til tørr hud

KAJO Ansiktskrem tar bort følelsen av tørr hud, uten at føles fet.  Den har en myk konsistens som absorberes fort og lett av huden din.  I tillegg til hyaluronsyre inneholder den Shea-smør gjør huden myk, mens naturlige antioksidanter gir huden din den beskyttelsen den trenger. 

Påføres rent ansikt hver morgen og kveld, eller når huden din trenger det mest. Passer for alle menn, uansett alder.

KAJO Ansiktskrem har en mandig og god duft med hint av sitrus.

Kvalitet rett fra naturen

Våre hudpleieprodukter henter inspirasjon fra den nordiske natur. KAJO Ansiktskrem inneholder spesielt utvalgte nordiske ingredienser.   Den inneholder hyaluronsyre og bjørkesukker, som sammen hydrerer huden dypt, raskt og effektivt.

Alle våre produkter er fremstilles og produseres i Norden.  De er ikke testet på dyr, og inneholder heller ikke ingredienser fra dyr.  KAJO produktene er dermatologisk testet.


Prøv KAJO Ansiktskrem til menn – nå til halv pris

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!

Bedre hud med hyaluronsyre

  • Dokumenterte naturlige ingredienser
  • Økologisk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom – passer alle hudtyper

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve KAJO Facial Cream i 3 måneder til 50 % rabatt. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette.

Les også om Kajo Beard Oil som gir deg kontroll på ditt skjegg