Fikk glattere hud på bare 2 uker

-Jeg fikk glattere hud på bare 2 uker, stråler Anita.

Dette serumet er det beste jeg har prøvd, den er rett og slett helt fantasisk!

For en stund tilbake falt øynene til Anita på en annonse for HOHDE Hyaluronsyre Serum, og hun bestemte seg for å slå til på tilbudet. Noe hun ikke angrer et sekund på.

-Jeg så forskjell raskt, det gikk bare 2 uker til jeg merkbart fikk glattere hud. Det var så godt synlig at huden min hadde blitt glattere og mykere. Mindre linjer har jeg fått også.

Drøy og lett i bruk

-Dette serumet er også drøy i bruk, og den er veldig lett fordele. Jeg trenger heller ikke bruke lang tid om morgenen eller om kvelden, forteller en strålende blid Anita, som forteller at hun anbefaler HOHDE Hyaluronsyre Serum til alle.

Om HOHDE Hyaluronsyre

Inneholder en plantebasert hyaluronsyre som virker utjevnende, balanserende og beroligende på den sensitive huden på halsen og i ansiktet. Den sletter ut linjer, glatter, fukter og beskytter, også ekstra tørr hud. HOHDE hyaluronsyre-serumet passer utmerket til alle hudtyper. 

Hyaluronsyre-serumets effekt er basert på nettopp hyalronsyrens suverene evne til å binde fuktighet særdeles effektivt. Du kjenner det i huden i form av elastisitet og energi.

De naturlig dyrkede bladene av groblad samt blomstene av ringblomst i serumet, fremmer fornyelse av hudvevet og gir huden en sunn glans. Blomstervannet fra rose er derimot kjent for sin pleiende virkning på vår hud. Den eteriske oljen fra Ylang ylang-blomsten gir produktet en mild og herlig duft, og øker produksjonen av velværehormoner i kroppen.  

Bruksanvisning: Bre noen dråper av serumet på ren hud i ansiktet og på halsen morgen og kveld før ansiktskremen.


Prøv HOHDE Hyaluronsyre-serum nå til 60 % rabatt – kun kr. 174,50!

Les mer om Serumet som tar Norge med storm her