Hyaluronserumet som tar Norge med storm

Hyaluronserumet fra den økologiske hudpleieserien HOHDE tar Norge med storm.  Dette serumet fukter, glatter og holder huden spenstig og full av glød.  Den er plantebasert og vegansk, og trekker raskt inn i huden.

På noen få måneder er den elsket av over 15.000 norske kvinner i alle aldre.

Du vil raskt merke at den er utjevnende, balanserende og at den beroliger huden.  Hyaluronsyren er også beroligende for sensitiv hud, både på halsen og ansiktet.   Du vil raskt merke at den jevner ut myke linjer, og at den gir god fuktighet, også til tørr hud.

Hohde HyalyronSerum passer derfor til alle hudtyper.

HyaluronSerumet nå forsterket med peptider

Hohde HyaluronSerum er forsterket med naturlige peptider som fungerer so hudens byggesteiner og som støtter hudens fornyingsprosess. Dette forsterker hyaluronsyrens gode egenskaper. 

Hohde HyaluronSerum er perfekt oppstrammende og næringsgivende for huden for kvinner i alle aldre. 

Den fremmer hudvev og gir huden i ansiktet en sunn og fin glans som både ses og merkes.

Det er kanskje nettopp derfor den har blitt så populær, ikke bare blant norske kvinner, men kvinner i hele Norden trykker dette fantastiske serumet til sitt bryst.

Bruk noen få dråper Hohde HyaluronSerum på en ren hud om morgenen før du tar på din ansiktskrem.

Du vil fort både se og merke den gode effekten den har på din hud.


Prøv HOHDE HyaluronSerum nå til 70 % rabatt – kun kr. 174,50!

HyaluronSerumet

HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.

Her finner du tips til rens av hud

Se alle våre produkter her