Denne kremen er fantastisk!

Denne kremen er fantastisk! Disse ordene kommer fra Anita Røyset, ei frisk og sporty dame på 52 år fra Ålesund. Etter å ha brukt HOHDE Spesialkrem i kun tre uker har hun dommen klar.

– Denne kremen er fantastisk, kan Anita fortelle.

– Jeg har en litt sensitiv blandingshud. Huden min trenger derfor en dagkrem som trekker seg fort inn og som holder på fuktighet. Jeg har prøvd mange kremer, men det er ikke mange kremer som fungerer for meg.

– HOHDE Spesialkrem derimot, den fungerer veldig bra for meg, forteller en glad Anita.

Merker stor forskjell etter kun tre uker

– Nå har jeg brukt HOHDE Spesialkremi kun 3 uker. Jeg er veldig fornøyd!

– Den trekker fort inn i huden, holder på fuktighet og kjennes behagelig, og lukter godt og rent!

Gi huden din næring med HOHDE Spesialkrem  

Den er en eksklusiv blanding av kaldpressede planteoljer og bioaktive stoffer fra nordiske organiske planteekstrakter, som trekker seg dypt inn i hudcellene. Huden blir elastisk og energisk.  

Næringsstoffene, vitaminene og antioksidantene gjør huden fast og gir den en vakker glans. Urtene helbreder og fornyer overflatecellene i huden.  

Bruk morgen og kveld på samme måte som fuktighetskrem.  

Fuktig og næret hud både føles og ser flott ut!  

Prøv HOHDE Spesialkrem nå – kun kr. 174,50 for 3 måneders forbruk

HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.

Her finner du tips til rens av hud

Se alle våre produkter her

Legg igjen en kommentar