Denne kremen er fantastisk!

Denne kremen er fantastisk! Disse ordene kommer fra Anita Røyset, ei frisk og sporty dame på 52 år fra Ålesund. Etter å ha brukt HOHDE 24H Face Cream i kun tre uker har hun dommen klar.

– Denne kremen er fantastisk, kan Anita fortelle.

– Jeg har en litt sensitiv blandingshud. Huden min trenger derfor en dagkrem som trekker seg fort inn og som holder på fuktighet. Jeg har prøvd mange kremer, men det er ikke mange kremer som fungerer for meg.

– HOHDE 24H Face Cream derimot, den fungerer veldig bra for meg, forteller en glad Anita.

Merker stor forskjell etter kun tre uker

– Nå har jeg brukt HOHDE 24h Face Cream i kun 3 uker. Jeg er veldig fornøyd!

– Den trekker fort inn i huden, holder på fuktighet og kjennes behagelig, og lukter godt og rent!

Gi huden din næring med HOHDE 24H Face Cream 

24 H Face Cream beskytter og tilfører huden fuktighet som varer gjennom hele dagen.

De aktive plantestoffene som beroliger huden.  Naturlige peptider er med på å opprettholde en ungdommelig og glattere hud, og de støtter fornyelsesprosessen av hudcellene.  Melkesyre bidrar til å opprettholde hudens naturlige pH-verdi.

Huden blir elastisk og energisk.  

Næringsstoffene, vitaminene og antioksidantene gjør huden fast og gir den en vakker glans. Urtene helbreder og fornyer overflatecellene i huden.  

Bruk morgen og kveld på samme måte som fuktighetskrem.  

Fuktig og næret hud både føles og ser flott ut!  


Prøv HOHDE 24h Face Cream nå

Kun kr. 174,50 for 3 måneders forbruk


HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.

Her finner du tips til rens av hud

Se alle våre produkter her

Legg igjen en kommentar