Hohde HyaluronSerum

HOHDE HyaluronSerum har en fantastisk effekt som alle kvinner bør vite om.

Dette er en plantebaserte hyaluronsyren som virker utjevnende, balanserende og beroligende på den sensitive huden på halsen og i ansiktet. Den sletter ut linjer, fukter, strammer og beskytter.

Den er også utmerket på ekstra tørr hud.

HyaluronSerum passer utmerket til alle hudtyper.  

Serumets effekt er basert på nettopp hyalronsyrens suverene evne til å binde fuktighet særdeles effektivt. Du kjenner det i huden i form av elastisitet og energi.  

HyaluronSerum er forsterket med plante-ekstrakter

HyaluronSerum er forsterket med naturlige peptider som fungerer so hudens byggesteiner og som støtter hudens fornyingsprosess. Dette forsterker hyaluronsyrens gode egenskaper. 

Hohde HyaluronSerum er perfekt oppstrammende og næringsgivende for huden for kvinner i alle aldre. 

Den fremmer hudvev og gir huden i ansiktet en sunn og fin glans som både ses og merkes.

Det er kanskje nettopp derfor den har blitt så populær, ikke bare blant norske kvinner, men kvinner i hele Norden trykker dette fantastiske serumet til sitt bryst.

Bruksanvisning: Bruk noen få dråper Hohde HyaluronSerum på en ren hud om morgenen før du tar på din ansiktskrem. Du vil fort både se og merke den gode effekten den har på din hud.


Prøv HOHDE Hyaluronsyre nå til kun kr. 174,50 for 3 måneders forbruk


HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.

Se også vår Hohde Rensekrem

Legg igjen en kommentar